Nå kan du fakturere direkte fra Havnami

havnamifaktura.jpg…og få overført fakturaene rett inn i regnskapet med noen tastetrykk.


Etter forespørsler fra våre kunder har vi nå utstyrt HavnaMi med en faktura- og regnskapsmodul. Det gjør at havner som ønsker det kan ta enda mer av havnejobben uten å forlate HavnaMi-systemet.


Fakturering

Faktura-modulen gjør havna i stand til å opprette enkeltfakturaer, gjennom massefakturering så vel som gjentakende faktura. Du kan også kreditere gjennom systemet.


For tiden tilbyr vi brevgiro eller utsendelse som epost-vedlegg. Havna kan velge fakturareferanse eller KID-referanse (såfremt havna har KID-avtale med banken).


HavnaMi tilbyr også å ta seg av utsendelse av både brevfaktura og epost-faktura på vegne av havna. Dette såfremt havna eller kunden har lagt inn riktig adresse/e-postadresse i HavnaMi.


Regnskap

Etter at fakturaene er sendt ut kan havna overføre fakturagrunnlaget enten direkte til regnskapssystemet (dersom regnskapssystemet er skybasert og opererer med åpen API) eller ved å maile en .csv eller .excel-fil til regnskapsfører. Denne fila lastes enkelt ned fra HavnaMi.

Med et museklikk kan du merke av hvilke kunder som har betalt regningene, slik at du holder full kontroll i havna di.


Modulbasert

Både faktura og regnskap kommer som moduler, med egen prising. Kunder som ikke har behov for eller ønsker å bestille modulene trenger med andre ord ikke bekymre seg for noen prisøkning. Samtidig prises disse modulene – i likhet med systemet for øvrig – rimelig:

- Vi er godt fornøyde med å kunne tilby dette til kundene våre nå. Og vi har fortsatt som filosofi at kundene skal få et godt og rimelig produkt ved å velge HavnaMi, sier daglig leder Odd-Are Skoglund.

FacebookYouTube