OCR-løsning for fakturering

OCR2.jpg

Tidligere i sommer kunne våre samarbeidspartnere på programmering slippe OCR-løsningen for de av HavnaMi-havnene som har tatt i bruk faktureringsløsningen som tilbys i vår Standard-pakke.

Tjenesten er satt opp slik at HavnaMi sjekker kontoen som havna bruker ved fakturering, gjennom NETS. Alle KID og fakturanummer-innbetalinger vil sjekkes hvert døgn og oppdateres automatisk i systemet.

Dermed kan administrator enkelt logge seg inn i HavnaMi, finne fram til «ordre» og benytte seg av nedtrekksmenyen "innbetalinger". Selve OCR-løsningen krever litt programmering og testing i hvert enkelt tilfelle, slik at vi er sikre på at løsningen fungerer som den skal. Utover det opererer vi kun med et rimelig transaksjonsgebyr.


Men tar du hensyn til tiden som spares inn pluss at faren for tastefeil elimineres, er en OCR-løsning gjennom HavnaMi absolutt å anbefale. I fortsettelsen jobber vi med å sørge for enkel overføring av forfalte fordringer til inkassovarsel, for deretter å la fordringen gå over til et inkassobyrå, om nødvendig. 

 

 

FacebookYouTube