Nyhet: Vaktliste -dugnadsliste

De der hersens vaktlistene…

Om du har irritert deg over uoversiktlige og rotete vakt- eller dugnadslister, folk som melder seg på men «glemmer» å møte, misforståelser om jobben som skal gjøres eller om hvor mange som trengs til hver jobb – ja da er du ikke alene.

Nå løses alle liste-oppgavene enkelt i HavnaMi!

Etter at admin har satt opp oppgavene som skal løses og hvor mange som trengs til hver jobb, så kan medlemmene selv føre seg opp på dagene de ønsker (admin kan selvsagt hjelpe de som ikke får til).

Dermed sitter admin med full oversikt over hvem som er påmeldt, og med kontaktinfoen for hånda.

Med noen klikk kan admin sende ut påminnelse eller andre beskjeder via SMS til de som har satt seg opp på den aktuelle dagen. Har havna et opplegg der dugnadstimene registreres gjøres også dette via HavnaMi.

 

Listene fungerer også for andre typer lister, som slipplister eller lister for leie av lokale. Her kan admin fakturere direkte ut fra systemet, om ønskelig. Og om admin ønsker å begrense hvem som skal få tilgang (eksempelvis dersom lokaler kun leies ut til havnas medlemmer / kunder), så konfigureres dette med et klikk.

 

Vi har flere spennende ting på gang, og tar også imot innspill – send oss en melding om du har innspill på hva systemet bør inneholde! Vil du prøve ut HavnaMi? Ta kontakt her, send en mail til daglig leder på skoglund@havnami.no eller ring 959 73 986.

HavnaMi - vi gjør havnejobben til en lek!


 

FacebookYouTube