Gjentakende ordre

Nyhet fra HavnaMi: Gjentakende ordre

Det høres kanskje ut som en liten sak, men for havner som skal sende ut faktura til sine faste kunder er det et poeng at man kan velge å sette fakturaen til å gjentas med et visst intervall. Nå har vi sørget for at havna kan sette opp gjentakende fakturering på månedlige, kvartalsvis, halvårlig eller årlig basis. Da vil samme beløp bli fakturert på valgt dato, ut fra intervallet som settes opp.

Vi har lagt det opp slik at administrator får et varsel i forkant av valgt fakturadato - dette for at det skal være mulig å gjøre nødvendige kontroller på at ordren er korrekt. Gjennom tillegget blir det også mulig å justere eller legge inn nye priskalkyler, stanse eller kansellere ordrer.

Selve valget om hvorvidt en ordre skal være gjentakende legges inn i prislisten over den aktuelle tjenesten.

Vi har også gjort det mulig å sette stopp fram i tid, slik at den gjentakende perioden stanses for den aktuelle kunden / medlemmet, en løsning som er gunstig for alle tjenester med en viss oppsigelsestid.

Vi har videre gjort det mulig å legge til nye produkter i samme ordre før fakturering.

 

Følg med på vår facebookside og på havnami.no for flere nyheter!

 

Ta gjerne kontakt om du vil vite mer om HavnaMi - systemet som både er et fullverdig administrasjonsverktøy OG som gir båtkundene full oversikt over alle landets havner.

 

 

 

FacebookYouTube