Interessepunkter

 

Havnesystemet HavnaMi er nå utstyrt med interessepunkter! Kort fortalt kan dere nå bruke HavnaMi til å legge ut nyttig informasjon som gjør våre brukere i stand til å finne fram til akkurat dere.

Interessepunkt er å finne både på oversiktskartet (globalt) og inne i hver enkelt havn (lokalt).

På oversiktskartet kan kunder nå plukke utvalgte kategorier – for eksempel Diesel og Bensin – for å få opp alle pumpestedene som er lagt inn i kartet. I dette tilfellet vil en rekke røde symbol med bokstavene DB dukke opp.

Ved å klikke på symbolet får kundene opp all informasjon som er lagt inn i det aktuelle punktet. Brukerne kan om nødvendig zoome helt inn på kartet for å finne nøyaktig hvor den aktuelle pumpestasjonen ligger. Med andre ord er det nå slutt på å lete rundt etter slikt!

 

Lokalt, inne i hver enkelt havn, er det også mulig å legge inn interessepunkter. Kanskje ønsker havna å legge inn informasjon om hvor slippen ligger og hvilke regler som finnes for denne, informasjon om utleielokalene eller vise kundene hvor toalettfasilitetene finnes?

På lokalt nivå kan havna bestemme om punktene skal være synlige for alle som klikker seg inn i havna, eller kun for den enkelte kunde/medlem av havna.

Den enkelte havn kan selv velge kategori og navn på de lokale interessepunktene, slik at det er mulig å ha interessepunkter for hva det skulle være.

 

 

interessepunkt.jpg

FacebookYouTube