Sikker tilkobling til HavnaMi.no

 

Med HTTPS og bedre sikkerhet på nettstedet må du laste ned appen på ny.

 

I løpet av torsdag kveld/natt til fredag vil havnami.no ligge nede i noen timer, som følge av at vi innfører sikker tilkobling (SSL-sertifikat) på nettstedet. Rent praktisk vil du som kunde merke lite til dette på nettsiden vår, annet enn at du nå sendes til HTTPS://havnami.no når du går inn her. Den ekstra S-en bak HTTP vitner om at kommunikasjon mellom deg og havnami.no er kryptert.

- Mens selve systemet (som du finner på https://start.havnami.no) har ligget bak HTTPS lenge, ser vi fordelene ved å innføre dette også på nettstedet, som et ekstra sikkerhetstiltak, sier daglig leder Odd-Are Skoglund.

Må laste ned mobil-app på ny

Som følge av at nettstedet utstyres med SSL-sertifikater er vi også nødt til å oppdatere mobil-appen vår. Brukere av appen vil få opp en feilmelding om de går inn på appen etter at HTTPS-oppdateringen er gjennomført.

- Appen oppdateres samtidig som vi gjennomfører sikkerhetsoppgraderingen. For å få den oppdaterte versjonen sletter du appen på mobilen din, deretter går du inn på havnami.no via mobilen for å laste ned ny versjon, sier Skoglund.

 

FacebookYouTube