Kartløsninger

HavnaMi opererer med full åpenhet rundt priser og vilkår – du får ingen overraskende regninger fra oss. Alle oppgitte priser på HavnaMi er eks moms. Ingen bindingstid!


HavnaMi har samlet beliggenheten til over 2.000 norske havner på ett og samme sted. I oversiktskartet kan du enten zoome inn til området du ønsker å se, eller du kan klikke på ikonene i kartet. Klikker du på et anker-symbol tas du inn i den aktuelle havna.


Flere av havnene du finner i oversiktskartet har valgt å bli en HavnaMi-havn. Det gjør deg som båtbruker i stand til å finne mer informasjon om den aktuelle havna. De havnene som har synlig layout lar deg se oppsettet på havna, inkludert hvilke båtplasser som er opptatte og ledige. Du kan sende forespørsel om å få leie plass, eller skrive deg opp på venteliste hos havnene som har disse modulene aktivert


Enkelte havner er utstyrt med høyoppløselige dronefotos som gjør deg i stand til å studere de minste detaljer i havna.HavnaMi baserer seg på Google Maps samt Norge i Bilder for de havner som har dette aktivert. Den første havna som tok i bruk allerede nevnte dronefoto var Alta båtforening, som du finner her.


HavnaMi-kartet er utstyrt med GPS-løsning. Med et trykk på mobilen ser kundene nøyaktig hvor i havna de befinner seg. Dette forutsetter at mobilen støtter GPS, og at denne funksjonen er aktivert hos kundens mobiltelefon. Vi får tilbakemelding om at særlig gjester og nye kunder av havna setter pris på denne funksjonen.


FacebookYouTube