Introduksjon for båthavneiere

Visuelt, toveis administrasjonssystem for båthavner. Sett av noen minutter og oppdag hvordan HavnaMi vil gjøre din hverdag enklere!


HavnaMi har samlet beliggenheten til over 2.000 norske havner på ett og samme sted. I oversiktskartet kan du enten zoome inn til området du ønsker å se, eller du kan klikke på ikonene i kartet. Klikker du på et anker-symbol tas du inn i den aktuelle havna.


Flere av havnene du finner i oversiktskartet har valgt å bli en HavnaMi-havn. Det gjør deg som båtbruker i stand til å finne mer informasjon om den aktuelle havna. De havnene som har synlig layout lar deg se oppsettet på havna, inkludert hvilke båtplasser som er opptatte og ledige. Du kan sende forespørsel om å få leie plass, eller skrive deg opp på venteliste hos havnene som har disse modulene aktivert


Enkelte havner er utstyrt med høyoppløselige dronefotos som gjør deg i stand til å studere de minste detaljer i havna.


HavnaMi baserer seg på Google Maps samt Norge i Bilder for de havner som har dette aktivert. Eksempel på dronebilde over en havn finner du her


HavnaMi-kartet er utstyrt med GPS-løsning. Med et trykk på mobilen ser kundene nøyaktig hvor i havna de befinner seg. Dette forutsetter at mobilen støtter GPS, og at denne funksjonen er aktivert hos kundens mobiltelefon. Vi får tilbakemelding om at særlig gjester og nye kunder av havna setter pris på denne funksjonen.


FULL KONTROLL

HavnaMi er et visuelt, toveis administrasjonssystem som forenkler din hverdag og som samtidig gir nytte for kundene.


Systemet gir deg full kontroll over egen havn, samt gir kundene mulighet til å gjøre mye av jobben selv. HavnaMi er bygget opp slik at kunden selv oppretter bruker og fører inn nødvendig informasjon om seg selv. Videre kan kunden selv se om og hvilke plasser som er ledig og søke om å få leie disse – eller skrive seg opp på venteliste, om havna har aktivert denne modulen.


All informasjon dere ønsker skal være synlig for kundene kan gjøres synlig via HavnaMi, helt ned til informasjon om den enkelte båtplass.


MODULBASERT OG FULLT SKALERBART

Gjennom grunnversjonen – HavnaMi Basic – får havna et fullgodt administrasjonsverktøy. Her har du informasjonen du trenger om dine faste kunder såvel som gjester, og kan flytte rundt på eller endre i havna di som du måtte ønske. Listefunksjonene våre gjør det enkelt å søke/filtrere eller eksportere nødvendig informasjon.


HavnaMi Proff inneholder i tillegg en rekke funksjoner som gjør havna i stand til å ikke bare lage men også sende ut faktura direkte til kundene via systemet.


Her kan du lese mer om grunnpakkene våre og de forskjellige modulene du kan velge mellom .


UNIKT, VISUELT ADMINISTRASJONSSYSTEM - NÅ OGSÅ MED SYLSKARPE DRONEFOTO!

HavnaMi er utformet slik at havnas båtplasser tegnes oppå sattellitt- eller flyfoto, fra Google Earth eller Norge i Bilder. Vi kan i tillegg tilby å tegne havna oppå kartoptimaliserte dronefotos – som sørger for at havna fremstår på best mulig måte overfor sine kunder.


Vi stiller høye krav til dronefotos som er tenkt benyttet. Her har vi en samarbeidspartner som tar og bearbeider dronefotos. Google Earth tilbys gjennom HavnaMi, Norge i Bilder eller dronefoto kommer som egen modul.


GPS OG RINGEFUNKSJON

I og med at HavnaMi er basert på kartfoto tilbyr vi en innebygget GPS-funksjon. Takket være denne kan kundene med et tastetrykk på mobilen se nøyaktig hvor i havna de befinner seg. Dette forutsetter at mobilen støtter GPS, og at denne funksjonen er aktivert. Vi får tilbakemelding om at særlig gjester og nye kunder av havna setter pris på denne funksjonen.


Havna kan i tillegg bestemme seg for å la egne medlemmer ha tilgang til navn og telefonnummer til andre medlemmer i havna. På den måten kan medlemmene med et trykk på den aktuelle båtplassen på kartet finne fram. Mobilbrukere får opp en ringe-knapp, slik at det er mulig å ringe rett til dette medlemmet på direkten. Dette kommer spesielt godt med om det brenner i en båt, eller ved andre uønskede hendelser.

  • GPS-funksjonen er integrert i HavnaMi Basic. 
  • Ring-På-Direkten med utvidet medlemsinformasjon kommer som en egen modul.

FAKTURERING – KID/OCR

Via HavnaMi Proff får havna tilgang til faktura-delen av HavnaMi. Her kan havna ikke bare lage fakturaer basert på informasjon lagt inn, men om ønskelig også maile disse ut til kundene med et tastetrykk. Alternativt laster dere ned faktura og mailer eller sender disse via post.


Vi tilbyr opprettelse av faktura med KID og en egen OCR-løsning. Dette fordrer at dere gjør de nødvendige avtaler med bank.


HavnaMi tilbyr også å ta hele jobben med å sende ut faktura via mail/post.


REGNSKAP

Systemet støtter allerede nå integrering mot Visma eAccounting og kan integreres mot de  nyere regnskapssystemer som er skybaserte og opererer med åpent API. HavnaMi kan også delvis integreres mot eldre regnskapssystem. Dette sparer dere for mye arbeid og potensielle feil.


VENTELISTE

Hver nye kunde kan selv føre seg opp på venteliste i havna. Dette gjøres etter at kunde har fyllt ut et komplett kundekort, dermed har havna kundeinformasjonen lett tilgjengelig allerede før vedkommende blir kunde av havna.


Når havna får en ledig plass «matches» plassen mot kunder som står på venteliste. Her kan administrator enkelt se hvilke kunder som passer den aktuelle plassen.


LETT Å LÆRE – LETT Å LÆRE BORT

HavnaMi er brukervennlig og oversiktlig, og selv om du ikke trenger lange og vanskelige kurs for å ta systemet i bruk. Når din havn først er lagt inn, noe du selv kan gjøre som administrator (eller du kan selvfølgelig engasjere oss for å komme i gang) så vil HavnaMi fungere av seg selv. HavnaMi er laget av folk som kjenner problemet, og det med et språk som alle forstår. Og ikke minst: HavnaMi er et visuelt program!


Å lære andre å bruke systemet er heller ingen kunst. Dette er spesielt gunstig når andre må overta, all informasjon ligger tilgjengelig og klar – og brukervennligheten sørger for at det er lett å mestre bruken av programmet.


SIKKERT

HavnaMi-systemet opererer med sikker tilkobling (https).


HavnaMi er utviklet og blir videreutviklet av Trondheims-baserte Source AS. Vi har ingen utenlandske samarbeidspartnere.


Vi leier våre servere hos Microsoft.


Det tas jevnlig backup av alle data. Vi anbefaler likevel alle kunder å ta backup av egne data - noe som gjøres med noen tastetrykk i HavnaMi.


Havnami har nå tofaktors-identifisering via SMS som standard inlogg rutine for administratorer. Dette for å hindre misbruk av eventuelle brukernavn/passord som havner på avveie.


ALLTID TILGJENGELIG

HavnaMi er et skybasert databaseprogram som alltid er tilgjengelig fra PC, Mac, nettbrett og mobile enheter. Det vil si så lenge du har mobil eller internett dekning så fungerer programmet.


FacebookYouTube