Enkel båthavnoversikt på alle plattformer.

 

FINN DIN BÅTPLASS

Via HavnaMi får du oversikt over en rekke av landets havner. Havner som er tilknyttet HavnaMi kan du klikke deg inn på, både for å finne kontaktinformasjon, havnereglement og lignende - men du kan også sjekke ut havnas layout så vel som om det finnes ledige plasser. Kanskje finner du din drømmeplass her?


FULL KONTROLL

HavnaMi er et grafisk oversiktsprogram som forenkler din hverdag, når det gjelder bestilling av din båtplass i din hjemmehavn.

Ved hjelp av HavnaMi-programmet kan du melde deg inn som medlem i den havnen du ønsker medlemskap i, søke båtplass, se muligheter for fremleie og de fasiliteter som havnene kan tilby.


RIKTIG FOKUS

Å skaffe seg båtplass i en båthavn/marina krever mye forarbeid og søking. Her blir HavnaMi et viktig redskap. HavnaMi hjelper deg med å skaffe deg full oversikt over ledige båtplasser i din drømmehavn.


REDUSER PAPIR OG TELEFONER

HavnaMi er bygget opp slik at du som kunde/båtplassbruker selv kan bestille ledige plasser i havnen, eller du kan bytte internt i havnen, framleie, om ønskelig si opp din båtplass. Som båtplassbruker vil du ha full kontroll til enhver tid, alt styrer og vises i HavnaMi. Du slipper skjemaer, notater, visninger og telefoner over informasjon om den enkelte plass. Du som bruker vil selv finne de nødvendige opplysninger om din drømmeplass i din havn.


ORDRE

HavnaMi gir deg tilbakemelding om din bestilling i form av en ordre som danner grunnlag for ditt leieforhold til havna. Ordren sendes tilbake til deg på din registrerte E-post.


BRUKERVENNLIG

Alle påstår at de har et brukervennlig system-det gjør vi også. Bare det at HavnaMi ER BRUKERVENNLIG! Du trenger ikke lange og tunge bruker kurs for å kunne ta i bruk HavnaMi, ei heller tunge og til dels uforståelige brukermanualer for å komme i gang. Husk HavnaMi er laget av folk som kjenner problemet og i et språk som alle forstår. Og ikke minst HavnaMi er et visuelt program.


TILGJENGELIG

HavnaMi er et skybasert visuelt databaseprogram som alltid er tilgjengelig fra PC, Mac, nettbrett og mobile enheter. Det vil si så lenge du har mobil- eller internettdekning så fungerer programmet.


OPPRETT PROFIL

Ved hjelp av HavnaMi kan du på en enkel og grei måte opprette din profil, som du så knytter mot den havnen du til enhver tid vil bruke. Eller du kan velge å ikke være tilknyttet en spesiell havn, kun være bruker av HavnaMi plattformen, denne tjenesten er gratis. HavnaMi gir deg mulighet til å være medlem av flere havner, du kan om ønskelig bestille båtplasser/korttidsleie i flere havner. Din e-post er brukernavn, og så lager du selv eget passord med minimum 6 tall og bokstaver. Da er du i gang til å bruke HavnaMi.


TIPS DIN BÅTHAVN OM HavnaMi!